Hotell & boende

Dalsro Stugor
Vi erbjuder tre sommarstugor till uthyrning i en solig, lugn, naturskön och barnvänlig miljö vid stranden av sjön, (5 km söder om Ullånger/8 km nordväst om Nordingrå).

Bo på lantgård i Ullånger
Vi finns 4 km sydväst om Ullånger och E:4 an. En mycket bra placering, för yrkesresande, de som behöver rekreation, eller vill besöka vårt vackra världsarv. På gården finns en gungställning för barn, katt, mjölkkor och kalvar. Här finns en sjö med fina fiskemöjligheter samt tillgång till bad- och grillflotte, kanot och en liten roddbåt. Cyklar och bastu finns att hyra.

Docksta Vandrarhem & Camping
Docksta Vandrarhem & Camping ligger i hjärtat av kuststräckan mellan Härnösand och Örnsköldsvik i anslutning till E 4:an, Höga Kusten. Anläggningen är mjukt inbäddad i den ångermanländska naturen, sju kilometer norr om Ullånger och tre kilometer söder om Docksta. Den har en betagande utsikt över Dockstafjärden som ligger 300 meter från anläggningen med Ulvön i blickfånget en bit ut till havs. Vandrarhemmet är öppet året runt.

Bo i Jang, Bo på lantgård
Bo på levande lantbruk i Höga Kusten. På gården finns mjölkkor, får, hästar, vallhundar och katter. Gården ligger en kilometer från E4, i Edånger, mellan Ullånger och Docksta. Två kilometer från gården finns tillgång till bad i havsvik och en kilometer från dem finns pool, minigolf, restaurang m.m.